1 Celé Kuře
3. Cuketa Squash
3. Organic žlutá dýně
2 šálky baby karotkou
1 zelí
1 plechovka bílých fazolí
! Plechovka cizrnu
1 plechovka fazolovými lusky
1 plechovka kostičky nakrájené zelené papriky
1 svazek of Organic Koriandr
1 kostičky Organické cibule
Začněte tím, že pečení kuře v troubě po dobu jedné hodiny při teplotě 200 stupňů. Použijte kuřecí stojanu, který umožňuje většina tuku kapající z kůže, aby odtok do dna. Zlikvidujte tyto škodliviny ke snížení tuku v polévce. Po pečení kuře, vložte ji do hrnce polévky a přikryje ji s vodou. Přidat nakrájené cibule, lístky koriandru, kostičky nakrájené zelené papriky a dochutíme solí, pepřem a česnekem podle chuti.
Vařit kuře, až maso odpadává kosti. Vyjměte kuře z vody, vyhoďte kosti a kůže, nakrájíme maso a vrátit ho do vývaru do hrnce polévky. Fazole a přidejte je do hrnce.Přidáme zeleninu. Vaříme po dobu jedné hodiny. Užijte si to!
Jako možnost, hnědá rýže je pěkná alternativa pro fazole.